Vacature assistent accountant

Als talentvol Assistent Accountant wil je uitgedaagd worden: door interessante opdrachten die je voor klanten doet, door betrokken collega’s en door managers die je inspireren. Ben je toe aan jouw volgende uitdaging? Lees dan verder.

Voor een snelgroeiende praktijk met een landelijk bestand aan opdrachtgevers (veel MKB) zijn wij aan het selecteren voor diverse financiële functies waaronder deze functie van Assistent Accountant. Binnen deze praktijk wordt momenteel gewerkt aan diverse implementatie van kwaliteitssystemen, audiosoftware en het samenstellen van een enthousiast team. De nieuwe collega die wij zoeken assisteert en voert controle opdrachten uit, bouwt relaties op met klanten, ziet kansen en bedreigingen en geeft gevraagd en ongevraagd advies. Natuurlijk kun je altijd rekenen op de steun van jouw collega’s en samenwerking.

Functie eisen;

  • Enthousiast, initiatiefrijk, leergierig, sterk analytisch vermogen en vakkundig zijn de woorden die jou omschrijven;
  • Je hebt minimaal een afgeronde MBO – opleiding niveau 4;
  • Je hebt een accurate visie op het voeren van een controlepraktijk;
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je weet hier uitstekend mee om te gaan;

Wat maakt het de moeite waard? Je komt te werken in een groeiende praktijk met een informele bedrijfscultuur waar het teamgevoel in een hoog vaandel staat. Vrijheid in je werk en de mogelijkheid om mee te werken aan de groei- en de opbouw van deze organisatie. Jouw klantenpakket is leuk en gevarieerd en biedt de nodige uitdagingen. De arbeidsvoorwaarden zijn passend doch flexibel. Het salaris is in overleg.

Locatie; meerdere locaties mogelijk.

Is deze rol je op het lijf geschreven? Schrijf ons! Jouw uitgebreide Curriculum Vitae en motivatiebrief ontvangen wij graag per email. Hiervoor kan je het volgende adres gebruiken; info@selectvitae.nl

Voor vragen zijn wij bereikbaar op het volgende telefoonnummer: 010-2152345.Soraya van der Veldt is contactpersoon voor deze vacature.

Soraya van der Veldt is contactpersoon voor deze vacature.