Ben jij de gedreven jurist, gespecialiseerd in arbeidsrecht, die nooit met een mond vol tanden staat? Als jij de bruggenbouwer bent die tactisch en diplomatisch met woorden is waardoor jij een serieuze en betrouwbare gesprekspartner bent met een ook nog een “no – nonsence” houding dan is dit een uitgelezen kans voor jou. Wij zijn voor een zeer gewaardeerde relatie per direct de werving & selectie gestart voor de openstaande vacature van Arbeidsrechtjurist.

De opdrachtgever;

Onze opdrachtgever is een modern en groeiend accountantskantoor met een zeer uitgebreide pallet aan disciplines; accountancy, belastingadvies, loonadvies, corporate Finance, bedrijfsfinancieringen, administratieve en juridische dienstverlening. Zij zijn innovatief op het gebied van digitale ontwikkelingen en draagt actief bij aan de groei van de ondernemingen van haar klanten. De organisatie bestaat momenteel uit 150 medewerkers verspreid over twee kantoren. De kantoren stralen een warme en fijne sfeer uit. Kenmerkend voor dit bedrijf is de bedrijfscultuur; formeel wanneer het moet en informeel wanneer het kan. Onderscheidend voor de organisatie zijn de kernwaarden; toekomstgericht, deskundigheid, daadkracht, vertrouwen en transparantie. Het juridische team bestaat momenteel uit 5 collega’s. Mogelijkerwijs zal in de toekomst het fiscale team samengevoegd worden met het juridische team.

De functie;

In deze functie heb je verantwoordelijk voor het adviseren van allerlei arbeidsrechtelijke vraagstukken. Ook ben je een sparringpartner voor jouw collega’s en weet jij hun met raad en daad bij te staan indien nodig. Alle ontwikkelingen omtrent Arbeidsrecht volg jij op de voet en je bent dan ook goed op de hoogte zodat jouw klanten een op maat gemaakte advies van jou kunnen verwachten. Werken met de HRM afdeling is ook een onderdeel van jouw baan en samen met deze afdeling streef jij naar het behalen van top resultaten. Je zult dan verantwoordelijk zijn voor een stuk acquisitie en je bouwt je eigen netwerk zorgvuldig én vakkundig uit.

Wat wordt er van jou verwacht?

Om voor deze veelzijdige baan in aanmerking te komen voldoe je aan de volgende eisen;

 • Je hebt een WO studie richting Nederlands Recht genoten en deze met goed gevolg afgesloten;
 • Je bent fulltime beschikbaar;
 • Je hebt minimaal 5 jaar recente en aantoonbare werkervaring als Jurist Arbeidsrecht en je hebt affiniteit met Sociaal zekerheidsrecht;
 • Je bent in staat om zelfstandig te werken maar ook zeker in teamverband;
 • In je communicatie blink je uit en door middel van acquisitie ben jij in staat de praktijk uit te bouwen;
 • Jij denkt in kansen en mogelijkheden en je werkt oplossingsgericht;
 • Je bezit over een gezonde dosis humor en je bent een fijne collega;

De aanbieding;

Je komt te werken in een organisatie waarbij teamwork in een hoog vaandel staat. Alle neuzen dezelfde kant op! Verder wordt je het volgende aangeboden;

 • Een marktconform salaris, afhankelijk van studie en werkervaring;
 • Flexibele werktijden;
 • Vakantiedagen oplopend van 27 tot 32 dagen per jaar;
 • De mogelijkheid voor het volgen van interne en externe cursussen en trainingen;
 • Pensioenregeling;
 • Andere voorwaarden zijn bespreekbaar;

Locatie: Zuid Holland

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Klim dan in de pen en schrijf ons! Wij ontvangen graag een uitgebreid en recent Curriculum Vitae met motivatieschrijven. Deze kun je mailen naar; info@selectvitae.nl Bij vragen nodigen wij je uit om te bellen met Soraya van der Veldt. Zij is contactpersoon voor deze vacature en bereikbaar op het nummer; 06-81955969.