Voor een relatie zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste collega die houdt van gestructureerd en zelfstandig werken. In deze functie ben je een spin in het web en kun je je gemakkelijk tussen de administratieve disciplines bewegen.  Je hebt contact met de verkoopafdeling, leveranciers en debiteuren. Jouw werkzaamheden bestaan o.a. uit debiteuren, crediteuren, kas, bank journaalposten en het inboeken van facturen.  Voor de rest ben je verantwoordelijk voor alle andere voorkomende werkzaamheden op de afdeling. Natuurlijk sta je er niet alleen voor en werk je in een team van 4 collega’s.  De opdrachtgever betreft een grote speler op het gebied van maritiem & offshore.

Functie eisen;

  • Je hebt minimaal een relevante afgeronde MBO opleiding genoten en deze met goed gevolg afgesloten;
  • Je hebt enige jaren relevante werkervaring;
  • Je hebt aantoonbare kennis van boekhoudkundige processen;
  • Kennis van Syntess software is een pré;
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Je bent voor tenminste 32 uur per week beschikbaar;

Wat is het aanbod?

Je komt te werken in een organisatie met een gezellige en platte bedrijfscultuur. Naast hard werken is werkplezier erg belangrijk in deze organisatie en is het teamgevoel erg aanwezig. Het salaris is in overleg en hangt af van opleiding, werkervaring en natuurlijk jouw eigen indicatie. Het betreft hier een opdracht voor langere tijd.

Interesse? Dan vragen wij je om een uitgebreide en recente Curriculum Vitae te mailen naar; info@selectvitae.nl  Voor meer informatie over deze vacature kan gebeld worden met Soraya van der Veldt. Zij is onder kantooruren bereikbaar op het telefoonnummer; 06-81955969