Als Accountmanager-horeca ben jij “de” professionele business partner van de horeca en hotellerie klanten van onze opdrachtgever.

In jouw rol denk je echt mee met de ondernemer, je staat hen bij met deskundig advies en door je uitstekende communicatieve vaardigheden ben je een vertrouwde gesprekspartner.
Als ambassadeur van onze opdrachtgever weet jij de ondernemer aan je te binden omdat je je afspraken ten alle tijden nakomt. Daarnaast organiseer je evenementen zoals proeverijen voor de ondernemer, dit om het product in de spotlight te zetten met als uiteindelijk doel meer omzet genereren.Naast het relatiebeheer wat een van je belangrijkste taken zal zijn is het ook de bedoeling om je portefeuille uit te breiden.

Jij hebt geen koudwatervrees dus je deinst niet terug voor koude acquisitie, jij vindt dit juist een van de leukste aspecten van je vak. De ondernemers die onze opdrachtgever bediend bevinden zich in het midden tot luxe segment.
Om je functie goed te kunnen uitvoeren is het een harde eis dat je werkervaring hebt opgedaan in dezelfde branche in een soortgelijke functie. Uiteraard ben je woonachtig in de omgeving waar je werkzaam zult zijn, beschik je daarnaast over een (uitgebreid) netwerk in de horeca dan heb je helemaal een streepje voor.
Je hebt een representatief en vlot voorkomen, en je weet met je gunfactor deuren in te trappen die voor een ander vaak gesloten blijven.
Je bent een levensgenieter pur sang “een echte Bourgondiër” en hebt passie voor food en alles wat daarbij komt kijken.

Als je aangenomen wordt voor deze functie dan kom jij terecht bij het allerleukste FMCG-bedrijf van Nederland, en hier is echt niets van gelogen! Onze opdrachtgever betreft een menselijke organisatie die goed zorgt voor haar personeel. Er heerst een opendeur cultuur en de directeur kent je echt bij naam. Elk jaar neemt de directeur al zijn personeel mee op een meer daagse buitenlandse trip om het teamgevoel wat er heerst in stand te houden.
Het hoofkantoor van onze opdrachtgever is gevestigd op een adembenemende mooie locatie in de omgeving van Den Haag. Je komt samen te werken met collega’s die net als jij echt plezier hebben in hun vak en elke dag het allerbeste uit zichzelf willen halen.
Aangezien je als accountmanager veelal zelfstandig werkt is het van groot belang dat je in contact blijft met je collega’s. Dit gebeurd d.m.v. een groepsapp waarin o.a. alle successen worden gedeeld. Leuk zo’n appgroep maar het is natuurlijk ook nodig om in persoonlijk contact te blijven met je collega’s. Hiervoor is de maandelijkse sales meeting in het leven geroepen, tijdens deze meeting steekt het hele sales team de koppen bij elkaar. Met elkaar weet je meer en je doet het immers samen!

Voel jij je aangetrokken tot deze functie en wil je graag meer weten?
Wij staan je graag te woord.
Je kunt ons onder kantoortijden bereiken op het telefoonnummer: 010-2152345.
Gelijk solliciteren doe je door en uitgebreide en recente Curriculum Vitae te mailen naar; info@selectvitae.nl
Bij ontvangst nemen wij contact met je op.