Wij zoeken een Accountmanager

Sta jij in de startblokken om je carrière een flinke boost te geven?

Voor een exclusieve importeur van dranken zijn wij per direct op zoek naar energieke klant- en resultaatgerichte professional die het horeca netwerk van Amsterdam en omgeving zal bewerken.

Dit doe je met de nodige overtuigingskracht en humor.

Je salesdrive is enorm en omdat jij al affiniteit hebt met de horecabranche is het geen straf voor jou om dagelijks je bezig te houden met warme- en koude acquisitie.

Warme acquisitie weet je in stand te houden door een goede relatiebeheer en weet jij altijd op het juiste moment er te zijn voor jouw klanten.

Bij de uitvoer van koude acquisitie voor het genereren van new business zie jij geen beren op de weg en het doel heiligt de middelen.

Met jouw skills als netwerker maak jij op een prettige manier kennis mat waardevolle contacten die jij graag in de toekomst tot klant wil maken.

Dit doe je door je veel te laten zien op netwerk events, organiseer je zelf events rondom jouw klanten en loop je soms ook een interessante zaak naar binnen met een zelfverzekerde houding.

 

Wat vinden wij belangrijk?

  • Je hebt een relevante commerciële opleiding genoten, op tenminste HBO niveau;
  • Je hebt aantoonbare-en recente werkervaring als Accountmanager en affiniteit met de horecabranche;
  • Je bent woonachtig in de regio Amsterdam;

 

Wat bieden jou?

Naast een 40- urige contract met de intentie tot verlenging biedt onze opdrachtgever je de mogelijkheid om je middels interne- en externe opleidingen je verder te ontwikkelen.

Het salaris is afhankelijk van jouw opleiding, werkervaring en uiteraard je eigen indicatie die aangevuld wordt met een jaarlijkse bonus.

Auto, telefoon en laptop behoort tot jouw werktools.

Ben jij enthousiast? Schrijf ons! Wij ontvangen graag jouw uitgebreide Curriculum Vitae van jou.

Soraya van der Veldt is contactpersoon voor deze vacature.

Zij is onder kantoortijden te bereiken op de volgende telefoonnummers; 010-2152345 of 06-81955969.