Accountmanager Horeca

Accountmanager Horeca

2018-11-20T22:59:40+00:00november 20th, 2018|Categories: Vacatures Werving & Selectie|Tags: , , , , |

Voor een zeer gewaardeerde relatie zijn wij per direct op zoek naar een Accountmanager Horeca. Het bedrijf groeit snel en met deze groei is de vacature van Accountmanager voor de regio’s Nijmegen/Arnhem open komen te staan. Als Accountmanager Horeca ben je medeverantwoordelijk voor het uitbreiden van de omzet van de regio’s die jij beheert. Tevens ben je verantwoordelijk voor het creëren van nieuwe kansen middels actieve acquisitie en ben jij een ster in het onderhouden en uitbouwen van bestaande relaties. Het signaleren van kansen en de marktontwikkelingen volgen is een dagelijkse bezigheid van jou. Naast dit alles heb je richting jouw klanten een ondersteunende en adviserende rol. Dit doe je door masterclasses en tastings te organiseren en andere creatieve evenementen op de kaart te zetten met als doel naamsbekendheid en uiteindelijk meer omzet te genereren.

Jij bent Een frisse en commerciële verschijning met een afgeronde HBO opleiding op zak. Daarnaast heb je recente en aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie. Een horeca achtergrond is een pré. Je bent een levensgenieter en bourgondiër en hierdoor heb je affiniteit met food en alles wat erbij hoort. Je bent een commercieel talent, communicatief vaardig en met jouw charmante en open houding weet jij gesloten deuren te openen. En tot slot en heel belangrijk je beschikt over een gezonde dosis humor! Jij krijgt Een passende en marktcorform salaris die gebaseerd is op jouw opleiding en werkervaring. Ook zitten een aantal mooie secundaire arbeidsvoorwaarden in het pakket zoals een auto, laptop, telefoon, eindejaarsuitkering en de mogelijkheid om interne of externe opleidingen te volgen. Verder kom je te werken in een groeiende en leuke organisatie waar collegialiteit heel hoog in het vaandel staat.

Wil jij werken in een bedrijf met een informele bedrijfscultuur en waar de directeur jou wel bij naam kent? En herken jij jezelf in dit profiel? Schrijf ons dan! Wij ontvangen graag een uitgebreide en recente Curriculum Vitae van jou met een mooi motivatieschrijven. Voor telefonische informatie kan je ons bereiken op het nummer 010-2152345.

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van de website te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod op deze website en op websites van derden te verhogen. Indien je op akkoord klikt geef je hiervoor toestemming. Klik op instellingen om te bekijken welke cookies je accepteert. Instellingen Akkoord

Veilig gebruik

We zorgen voor een veilig gebruik van onze website

Monitoren de technische werking

We monitoren de technische werking van de website volledig anoniem

Verzamelen informatie

We verzamelen informatie om de website te verbeteren op basis van prestaties

Relevantie en effectiviteit van campagnes

We verzamelen informatie om de relevantie en effectiviteit van campagnes te beoordelen

Relevante advertenties

We tonen alleen relevante advertenties op andere websites

Voorkomen van meerdere male acties

We voorkomen dat je acties meerdere malen opnieuw moet uitvoeren