Voor een zeer gewaardeerde relatie zijn wij per direct op zoek naar een Accountmanager Horeca. Het bedrijf groeit snel en met deze groei is de vacature van Accountmanager voor de regio’s Nijmegen/Arnhem open komen te staan. Als Accountmanager Horeca ben je medeverantwoordelijk voor het uitbreiden van de omzet van de regio’s die jij beheert. Tevens ben je verantwoordelijk voor het creëren van nieuwe kansen middels actieve acquisitie en ben jij een ster in het onderhouden en uitbouwen van bestaande relaties. Het signaleren van kansen en de marktontwikkelingen volgen is een dagelijkse bezigheid van jou. Naast dit alles heb je richting jouw klanten een ondersteunende en adviserende rol. Dit doe je door masterclasses en tastings te organiseren en andere creatieve evenementen op de kaart te zetten met als doel naamsbekendheid en uiteindelijk meer omzet te genereren.

Jij bent Een frisse en commerciële verschijning met een afgeronde HBO opleiding op zak. Daarnaast heb je recente en aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie. Een horeca achtergrond is een pré. Je bent een levensgenieter en bourgondiër en hierdoor heb je affiniteit met food en alles wat erbij hoort. Je bent een commercieel talent, communicatief vaardig en met jouw charmante en open houding weet jij gesloten deuren te openen. En tot slot en heel belangrijk je beschikt over een gezonde dosis humor! Jij krijgt Een passende en marktcorform salaris die gebaseerd is op jouw opleiding en werkervaring. Ook zitten een aantal mooie secundaire arbeidsvoorwaarden in het pakket zoals een auto, laptop, telefoon, eindejaarsuitkering en de mogelijkheid om interne of externe opleidingen te volgen. Verder kom je te werken in een groeiende en leuke organisatie waar collegialiteit heel hoog in het vaandel staat.

Wil jij werken in een bedrijf met een informele bedrijfscultuur en waar de directeur jou wel bij naam kent? En herken jij jezelf in dit profiel? Schrijf ons dan! Wij ontvangen graag een uitgebreide en recente Curriculum Vitae van jou met een mooi motivatieschrijven. Voor telefonische informatie kan je ons bereiken op het nummer 010-2152345.