VACATURE AMBITIEUZE ACCOUNTANT AA DIE IN MOGELIJKHEDEN EN KANSEN DENKT
Als een Accountant AA ben je zeer ervaren in het samenstellen van jaarrekeningen, geef je leiding aan het team op de samenstelpraktijk en weet je op een zelfstandige manier jouw klanten en portefeuille te bedienen. Richting de klanten heb je tevens een adviserende rol en ben je het eerste aanspreekpunt voor de klanten en een strategische gesprekspartner. Adviezen geef je af op basis van diverse signalen die jij opmerk en uiteraard vanuit de vragen van klanten in de breedste zin van het woord. Je bent een zeer sterke relatiebeheerder en vertrouwenspersoon. Binnen de wettelijke kaders haal jij voor jouw klanten het onderste uit de kan zodat zij het beste advies krijgen en is jouw betrokkenheid daarmee zeer waardevol. Opdrachten worden op kantoor en op locatie bij de klanten uitgevoerd. Tot slot; je draagt eindverantwoordelijkheid en je weet jouw team op een coachende manier elke dag weer te inspireren.
De opdrachtgever betreft een middelgrote organisatie maar ook sterk groeiende organisatie. Ruim 20 collega’s zijn dagelijks vanuit 3 locaties aan het werk; Noord-Brabant en Rotterdam. Op een persoonlijke en pragmatische wijze wordt er gewerkt waar vanzelf succes uit voortvloeit; voor de klant en daarmee de organisatie zelf. Binnen de organisatie heerst een zeer prettige en informele sfeer. De collega’s voeren hun werk met een zekere passie en bezieling uit. Als toekomstige collega herken jij dit als geen ander.
Functie eisen;
• Je bent (bijna) tekeningsbevoegd Accountant AA;
• Je hebt bewezen ervaring in een leidinggevende rol;
• Je bent ondernemend en commercieel ingesteld en denkt in mogelijkheden en kansen;
• Je communiceert gemakkelijk en je hebt een zeer representatief voorkomen in houding en woord;
• Je hebt professioneel een kritische instelling;
• Je hebt een zekere passie voor jouw vak;
• Je bent een teamplayer en people manager;
• Je bent op de hoogte van de wet- en regelgeving;
Salarisindicatie;
Het salaris is marktconform en hangt af van studies en opgedane werkervaring. Uiteraard speelt jouw eigen indicatie een grote rol. Om jouw werk goed uit te kunnen voeren krijg je een auto/tel/laptop tot je beschikking. Verder hanteert het bedrijf een goede bonus-en pensioenregeling. Bij interesse kan er gesproken worden over een eventueel partnerschap.
Voor de werving & selectie van deze vacature en de sollicitatieprocedure is Soraya van der Veldt verantwoordelijk en aanspreekpunt en kan gebeld worden op het volgende telefoonnummer; 06-81955969.Solliciteren kan door een uitgebreide en recente Curriculum Vitae te mailen naar;info@selectvitae.nl Bij ontvangst krijg je bericht.