Koks, keukenhelden en kooktalenten uit de omgeving van Den Haag/Leiden opgelet!
Ben jij op zoek naar een werklocatie waar jij je passie & talent optimaal kunt benutten?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor onze opdrachtgever “een hotel” met internationale allure zijn wij op zoek naar een zelfstandig werkend kok.
Heb jij minimaal een diploma Mbo-kok niveau 3 op zak of heb je ervaring opgedaan op de werkvloer waardoor je jezelf een zelfstandig werkend kok mag noemen?
En heb je hiernaast (enige) ervaring in de hotellerie? Lees dan vooral verder.

De mooiste en smakelijkste gerechten worden bereid in een ruime open keuken waardoor je in direct contact staat met de gast. Jij zorgt er dan ook ten alle tijden voor dat je een fris, verzorgd en representatief voorkomen hebt. Schone en gestreken koksbuis aan en een glimlach van oor tot oor. Jij vindt het leuk om bij te dragen aan de complete gastbeleving.

Dus duik jij niet direct onder je kombuis als een gast vol interesse vanaf zijn tafeltje je werkzaamheden volgt of een vraag aan je stelt?
Dan is dit echt een plek waar jij je thuis zal voelen.

De brigade wordt aangestuurd door een zeer ervaren Chef-kok die op een coachende manier leidinggeeft.
Streng maar rechtvaardig!
Er moet gepresteerd worden, de chef gaat dan ook ten alle tijden voor het hoogst haalbare resultaat. Dit betekend knallen, knallen en nog eens knallen.
Er wordt dan ook veel van je gevraagd. Dit is enkel en alleen haalbaar samen met collega’s die een enorme passie uitdragen voor het koks vak. Maar vooral met collega’s die het naar hun zin hebben op de werkvloer. Hier besteed de Chef dan ook veel tijd en aandacht aan. Er hangt een goede werksfeer in het gehele hotel en er is ruimte genoeg voor je ‘eigen ik’. Je kan en mag hier dan ook helemaal jezelf zijn. Je komt samen te werken met collega’s die net als jij zeer gemotiveerd zijn en gas geven op de momenten dat het nodig is.

Wij zijn op zoek naar een kok die op alle outlets inzetbaar is.

Houd jij je hoofd koel als de printer bonnetjes begint te spugen en er tegelijkertijd een aantal a la carte gerechten moeten worden meegegeven?
Zet jij binnen no time een heerlijk buffet neer voor de gast?
Ben je een echte grilmaster en bereid je op een BBQ de mooiste stukken vlees?
En bereid je met plezier een overheerlijk ontbijtje voor de vroege gast?
Dan ontvangen wij graag je Curriculum Vitae per email info@selectvitae.nl